visum til lande i Oceanien

Alt det der med visum kan være lidt svært, at overskue, specielt hvis man rejser til flere lande på samme tur! Jeg har efterhånden rejst i mange lande, også nogle stykker i Oceanien. Så jeg har prøvet at søge visum og det er faktisk ikke så svært. Jeg har her samlet en oversigt med alt du behøver at vide om at søge visum til lande i Oceanien, for at hjælpe dig til at få en lettere rejse. Jeg vil prøve, at holde listen opdateret løbende, men for nyeste information, så læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

OBS: Udover visum, så kræver mange lande, at dit pas er gældende 6 måneder udover din forventet hjemrejse og mange kræver en returbillet, men de kræver sjældent at se den.

OBS: Disse regler kan hele tiden ændre sig, så tjek en ekstra gang på um og skriv evt. hertil, hvis der er sket ændringer.

God rejse!

 Pris Hvor lang tid gælder et normalt turistvisum? Søges på forhånd eller opnås ved grænsen? Hvor kan der søges?
Australien Gratis 3 måneder På forhånd  Her
Fiji Gratis 90 dage Grænsen
Kiribati Gratis 28 dage Grænsen
Marshalløerne Gratis 90 dage Grænsen
Mikronesien Gratis 30 dage Grænsen
Nauru Gratis 90 dage På forhånd  På den nærmeste ambassade
New Zealand Gratis 90 dage Grænsen
Palau Gratis 90 dage Grænsen
Papua Ny Guinea Gratis 90 dage Grænsen
Salomonøerne Gratis 90 dage Grænsen
Samoa Gratis 60 dage Grænsen
Tonga Gratis 90 dage Grænsen
Tuvalu Gratis 30 dage Grænsen
Vanuatu Gratis 30 dage Grænsen

*Opdateret februar 2016

Tine

View posts by Tine

Siden jeg var barn har jeg drømt om at tage ud og rejse. I år 2011 tog jeg for første gang afsted på en længere rejse. Det endte med at blive seks måneders solorejse og siden har jeg blot forsat med at rejse. Jeg elsker kultur, at se steder som jeg ikke har set før og mødet med de lokale. Jeg rejser sjældent med en guidebog eller kort, da jeg er ret god til at finde vej og elsker at gå på opdagelse. Til gengæld er også jeg utrolig god til at miste mine ting og burde snart indberegne erstatning for mistede ting i mine budgetter….

Tak fordi du læser med!

2 Comments

 1. Hej Tine

  Jeg står og skal til Australien og skal derfor søge visum. Ved du hvor lang tid der går før man har sit turist, hvis man søger det online?

  På forhånd tak! Du har virkelig en god og flot side! 🙂

  1. Hej Amalie.
   Det tager ikke lang tid, maks et par timer, men nok nærmere minutter 🙂 god tur!
   Tusind tak for de søde ord!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>