visum til lande i Sydamerika

Alt det der med visum kan være lidt svært, at overskue, specielt hvis man rejser til flere lande på samme tur! Jeg har efterhånden rejst i mange lande, også nogle stykker i Sydamerika. Så jeg har prøvet at søge visum og det er faktisk ikke så svært, specielt ikke i Sydamerika! Jeg har her samlet en oversigt med alt du behøver at vide om at søge visum til lande i Sydamerika, for at hjælpe dig til at få en lettere rejse. Jeg vil prøve, at holde listen opdateret løbende, men for nyeste information, så læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

OBS: Udover visum, så kræver mange lande, at dit pas er gældende 6 måneder udover din forventet hjemrejse og mange kræver en returbillet fx Bolivia, men de kræver sjældent at se den.

OBS: Disse regler kan hele tiden ændre sig, så tjek en ekstra gang på um og skriv evt hertil, hvis der er sket ændringer.

God rejse!

 Pris Hvor lang tid gælder et normalt turistvisum? Søges på forhånd eller opnås ved grænsen? Hvor kan der søges?
Argentina Gratis 90 dage Grænsen
Bolivia Gratis 90 dage Grænsen
Brasilien Gratis 90 dage Grænsen
Chile Gratis 90 dage Grænsen
Colombia Gratis 90 dage Grænsen
Ecuador Gratis 90 dage Grænsen
Guyana Gratis 90 dage Grænsen
Paraguay Gratis 90 dage Grænsen
Peru Gratis 183 dage Grænsen
Suriname 20 Euros eller 25 US$ alt efter hvor du søger 90 dage På forhånd Du skal søge et “tourist card” på en Surinamsk ambassade eller et konsulat eller i Schipol lufthavn

Du skal kunne vise en returbillet

Uruguay Gratis 90 dage Grænsen
Venezuela Gratis 90 dage Hvis du flyver ind i landet, så får du det i lufthavenen

Rejser du ind i landet på anden måde, så skal du have det i forvejen

*Opdateret februar 2016

Tine

View posts by Tine

Siden jeg var barn har jeg drømt om at tage ud og rejse. I år 2011 tog jeg for første gang afsted på en længere rejse. Det endte med at blive seks måneders solorejse og siden har jeg blot forsat med at rejse. Jeg elsker kultur, at se steder som jeg ikke har set før og mødet med de lokale. Jeg rejser sjældent med en guidebog eller kort, da jeg er ret god til at finde vej og elsker at gå på opdagelse. Til gengæld er også jeg utrolig god til at miste mine ting og burde snart indberegne erstatning for mistede ting i mine budgetter….

Tak fordi du læser med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>