Test: Micron 40 – den perfekte sovepose til backpackerrejsen?

23/08/2018By TineAndet No Comments

Jeg modtager pakkeposten i døren. Postbudet holder min nye Micron 40 sovepose i hånden og jeg glæder mig allerede som et lille barn til at teste den! Jeg elsker outdoorudstyr og viser straks min roommate det nye vidunder, mens jeg fortæller ham om de seje features. Han deler tydeligvis ikke min begejstring og svarer: “Tine, det er en sovepose. Den er fin, men det er en sovepose…”.

(mere…)

Mød Danmarks første rejsebloggernetværk

24/04/2018By TineAndet 12 Comments

På en kold, mørk januaraften, hvor jeg mest af alt havde lyst til at droppe specialet, faldt jeg i snak med den søde Camilla. Jeg havde haft en uheldig oplevelse med en potentiel samarbejdspartner og jeg kom til at snakke med Camilla om det. Vi snakkede om, at vi havde brug for at rejsebloggere blev taget lidt mere seriøst og at flere fik øjnene op for hvad vi rejsebloggere egentlig kan! Det blev blot ved tanken, for jeg havde jo stadig et speciale som skulle skrives.

Da jeg havde forsvaret specialet og min hjerne var begyndt at fungere ordentligt igen, tog jeg atter kontakt til Camilla og så gik det stærkt. Vi blev hurtigt enige om at lave et netværk af rejsebloggere og vi spurgte en række andre rejsebloggere om de ville være med til at starte det op. Det var de heldigvis klar på alle sammen. Så vi kan nu præsentere Danmarks første rejsebloggernetværk:

Danish Travel Bloggers

Hvem er Danish Travel Bloggers:

Danish Travel Bloggers er Danmarks første rejsebloggernetværk. Rejsebloggere er jo eksperter, når det kommer til rejser, for vi har efterhånden prøvet det så mange gange 😉 Danish Travel Bloggers består af fem bloggere, som er førende eksperter indenfor forskellige dele af rejseverden:

Mig, som du forhåbentlig kender for at skrive om backpacking og solorejser. Jeg elsker at opleve naturen, trekke, se vilde dyr, spise god mad og opleve alverdens forskellige kulturer.

Anders og Laura fra Afterglobe, der skriver om budgetrejser og roadtrips i USA og Australien, samt har en baby på vej, så mon ikke også at der kommer noget familierejser?

Rejseblog: 9 timer i Hong Kong - få det meste ud af en lang transit

Camilla fra Cammi.dk, der skriver primært til unge kvinder og har været udlandsdansker i Amsterdam, Hong Kong og USA, derfor har hun en masse skønne insiderviden fra flere forskellige destinationer.

Bettina fra DanishAdventurer der skriver om at rejse med teenagere og UNESCO steder som hun har besøgt. Bettina har nemlig et mål om at besøge mindst 200 UNESCO sites og er allerede godt på vej!

Annette og Tore fra Ontrip.dk, der henvender sig til dem på +40. De elsker TV-tårne, kaffe og har en særlig forkærlighed for roadtrips og Las Vegas, hvor de faktisk også er blevet gift.

Campuhan ridge walk

Vi håber alle sammen, at kunne højne kvaliteten indenfor rejseblogs. Vi håber, at kunne vise dig spændende nye sider af populære rejsedestinationer og måske vise dig destinationer, som du ikke før havde overvejet at rejse til. Vi er i hvert fald enormt spændte på, at se hvor dette nye netværk fører os hen og vi glæder os alle til at tage dig med på den næste spændende destination! Vi håber selvfølgelig, at I vil bakke op om projektet ved at slå vejen forbi vores hjemmeside og give et like til vores Facebook side!

Mere “behind the scenes”

Sådan får jeg råd til at rejse på en SU

27/07/2017By TineAndet 8 Comments

Studie og rejser hænger ikke sammen vel? Det var i hvert fald hvad jeg troede inden jeg begyndte at læse. Havde du fortalt mig, at jeg skulle rejse så meget som jeg har gjort mens jeg studerede, så havde jeg nok grint dig lige op i hovedet. Undskyld, men jeg havde virkelig ikke forventet at jeg ville tilbringe en uge i NYC, en måned i Oceanien og Dubai, en uge i Grækenland, tre måneder i Asien, et par forlænget weekender i London, Budapest, Gdansk, Bruxelles/Bruggeseks måneder i Australien og tre i Asien på to studieophold – i alt 14 måneder, mens jeg studerede. Men hvordan får man lige råd til det?

(mere…)

Bliv en mere bæredygtig rejsende – Tips fra en biolog

13/07/2017By TineAndet 12 Comments

Der er ingen tvivl om at rejsende påvirker de lande som vi besøger. Vi fører kapital til landene, men vores påvirkningen er i den grad også negativ. Vi besøger vild natur, som nok ville have det meget bedre, hvis ikke at vi var der. Vi forstyrrer dyr med vores tilstedeværelse og øger CO2 udledningen med vores flyvninger. Men med få bevidste valg, så kan vi mindske vores negative påvirkning. Læs med og se hvad du kan gøre for at blive en mere bæredygtig rejsende.

(mere…)

Room with a view – på et backpackerbudget

16/06/2016By TineAndet, Australien, Bolivia, Cambodja, Hostels og billige hoteller, Laos, Myanmar, Overnatninger, Peru, Thailand, Vietnam 4 Comments

Alle links til de forskellige hostels/hoteller er reklamelinks

For noget tid siden udgav ontrip.dk et blogindlæg om værelser med gode udsigter, hvor de havde boet. Indlægget var selvfølgelig smækket med billeder af den ene skønne udsigt efter den anden. Jeg fik med det samme lyst til at booke det ene hotel efter det andet! Men de lå ikke ligefrem indenfor et backpackerbudget…

Selvfølgelig er det lettere at finde et værelse med en god udsigt, hvis man kan hoste op med pengene, men man behøver ikke altid betale store beløber for at få en god udsigt – heldigvis 🙂 Så her er nogle af de bedste udsigter jeg har haft på mine rejser, så behøver du ikke bruge lang tid på at finde et hostel med en god udsigt! 🙂

(mere…)

De 15 bedste rejseapps – gør rejselivet lidt lettere

19/05/2016By TineAndet 4 Comments

Smartphones er et fantastisk værktøj til den rejsende. Der findes masser af gode apps, som gør din rejse lettere, men hvilke apps skal man hente til rejsen? Jeg har samlet de 15 bedste apps til rejsen, så du kan komme bedst fra start! Jeg bruger dem alle selv og de er heldigvis gratis, hvad mere kan man bede om?

(mere…)