Sådan får jeg råd til at rejse på en SU

Sådan får jeg råd til at rejse på en SU

Studie og rejser hænger ikke sammen vel? Det var i hvert fald hvad jeg troede inden jeg begyndte at læse. Havde du fortalt mig, at jeg skulle rejse så meget som jeg har gjort mens jeg studerede, så havde jeg nok grint dig lige op i hovedet. Undskyld, men jeg havde virkelig ikke forventet at jeg ville tilbringe en uge i NYC, en måned i Oceanien og Dubai, en uge i Grækenland, tre måneder i Asien, et par forlænget weekender i London, Budapest, Gdansk, seks måneder i Australien og tre i Asien på to studieophold – i alt 14 måneder, mens jeg studerede. Men hvordan får man lige råd til det?

Læs mere

Bliv en mere bæredygtig rejsende – Tips fra en biologistuderende

Bliv en mere bæredygtig rejsende - Tips fra en biologistuderende

Der er ingen tvivl om at rejsende påvirker de lande som vi besøger. Vi fører kapital til landene, men vores påvirkningen er i den grad også negativ. Vi besøger vild natur, som nok ville have det meget bedre, hvis ikke at vi var der. Vi forstyrrer dyr med vores tilstedeværelse og øger CO2 udledningen med vores flyvninger. Men med få bevidste valg, så kan vi mindske vores negative påvirkning. Læs med og se hvad du kan gøre for at blive en mere bæredygtig rejsende.

Læs mere

room with a view på et backpackerbudget

Room with a view – på et backpackerbudget

Alle links til de forskellige hostels er reklamelinks

For noget tid siden udgav ontrip.dk et blogindlæg om værelser med gode udsigter, hvor de havde boet. Indlægget var selvfølgelig smækket med billeder af den ene skønne udsigt efter den anden. Jeg fik med det samme lyst til at booke det ene hotel efter det andet! Men de lå ikke ligefrem indenfor et backpackerbudget…

Selvfølgelig er det lettere at finde et værelse med en god udsigt, hvis man kan hoste op med pengene, men man behøver ikke altid betale store beløber for at få en god udsigt – heldigvis 🙂 Så her er nogle af de bedste udsigter jeg har haft på mine rejser, så behøver du ikke bruge lang tid på at finde et hostel med en god udsigt! 🙂

Læs mere

The best feeling ever!

Så har jeg endelig fået købt min flybillet til Australien og jeg glæder mig!! Der var mange overvejelser som lige skulle tages med før jeg købte, men nu har jeg altså købt en billet! Findes der nogen bedre følelse? Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om bedre shopping end flybilletter 😛 Har du det på samme måde? Min rute kommer til at se sådan ud:

Læs mere