Kuala Lumpur – Seværdigheder, spisesteder og overnatning

04/11/2018By TineMalaysia No Comments

Reklamelinks er markeret med *, det koster dig ikke ekstra at benytte, men til gengæld støtter du bloggen

Okay, Kuala Lumpur bliver nok aldrig en favorit hos mig (den pris går nok til Hanoi eller Taipei, stærkt efterfulgt af Bangkok og Hong Kong, når det kommer til asiatiske storbyer), men desto længere tid jeg har brugt i byen, desto bedre kan jeg lide den. Så jeg er gået fra at have den som absolut hadeby til at den er okay 😉

Men Kuala Lumpur har alligevel lidt at byde på og er fin for et par dage. Her er mine bedste tips til byen, så du forhåbentlig kommer til at lide den bedre end jeg 😉

(mere…)

Tiger Leaping Gorge – Kinas bedste trek

05/09/2018By TineKina 2 Comments

Solen er knap stået op. Jeg står på en vej i Lijiang og venter på min bus. Hostellet har givet mig et busnummer og et cirka tidspunkt for bussens ankomst, men jeg har ingen billet. Jeg aner ikke, om jeg skal kigge efter en stor bus eller en minibus eller om jeg overhovedet står på den rigtige side af vejen. Klokken har for længst passeret mødetidspunktet og jeg begynder at stresse lidt, selvom forsinkede busser ikke er usædvanligt i Kina.

(mere…)

Fantastiske oplevelser ved Leshan Buddhaen

07/08/2018By TineKina 2 Comments

Jeg sidder i metroen, da en SMS tikker ind: “Vi er på vej mod togstationen nu og er der cirka om en times tid.” Jeg skal mødes med rejseblogger, Trine, hendes kæreste Helge og Helges søn, Oliver. Inden afgang til Kina fandt vi nemlig ud af, at vi skulle være i Beijing og formentlig også i Chengdu på samme tidspunkt. Så vi arrangerede hurtigt, at vi skulle lege turister sammen og dagen i dag skal bruges på at besøge Leshan Buddhaen.

(mere…)

En dag med søde pandaer i Chengdu

01/08/2018By TineKina 2 Comments

En af de helt store attraktioner i Chengdu er Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding, hvor man kan se de søde pandaer. Det var en af de ting, som jeg havde glædet mig til i forvejen, men samtidig var jeg bange for stedet ville være overrandt.

(mere…)