Ruteforslag: Vietnam i to uger til en måned, hvad kan du nå?

Ruteforslag: Vietnam i to uger til en måned, hvad kan du nå?

Indeholder reklamelinks

Vietnam er et skønt land at rejse i – både for nye rejsende og mere garvede rejsende. Landet byder på fantastiske naturoplevelser, utrolig søde mennesker og så er det billigt samt sikkert at rejse i! Jeg kan kun anbefale, at du tager til Vietnam! Jeg har derfor lavet et ruteforslag på to uger til en måned i Vietnam, så du kan se hvad det er muligt at nå på en rejse gennem Vietnam.

Læs mere

rejseguide til Ho Chi Minh City - Saigon

Rejseguide til Ho Chi Minh City/Saigon – Seværdigheder, mad og insidertips

Indeholder reklamelink

Ho Chi Minh City, HCMC eller Saigon, som byen også kaldes, er den største by i Vietnam og noget helt andet end resten af Vietnam. Byen har klart været mere vestligt præg end nogen anden by i Vietnam. Her er et hav af store shoppingcentre og internationale mærker, som man ikke ser i samme grad andre steder, men Saigon er heldigvis også fyldt med skjulte skatte.

Læs mere

Rejseblog: Cai Rang og Phong Dien flydende marked i Can Tho, Vietnam

Besøg på Cai Rang og Phong Dien flydende marked i Can Tho, Vietnam

Det var tidligt morgen, da vi tøffende begav os ud på Mekongfloden. Omkring os kunne vi høre brummen fra de omkringliggende både. Mørket blev enkelte gange brudt af lyset fra de sporadiske lygtepæle, som stod inde på land.

Vi sejlede forbi et marked, som lignede noget som allerede havde været i gang i mange timer. Vi sejlede forbi en flydende benzintank. Mere af mere af det lokale liv blev synlig i takt med at solen stod op bag det tunge skydække og vi kunne efterhånden begynde at se de mange andre både, som havde kurs mod de flydende markeder.Læs mere