To dage i Bruxelles – tegneserier, chokolade og dinosaurer

19/12/2017By TineBelgien 8 Comments

Væggeuret ringede allerede kl 3.30 og mindede os om, at vi havde et tidligt fly ud af Billund. Vi gjorde os klar og kørte mod lufthavnen, regnen piskede ned fra oven og gjorde det svært at orientere sig, så vi måtte køre ekstra langsomt. Vi nåede lige at købe en kaffe og et rundstykke inden boarding. 20 minutter før tid landede vi i Bruxelles lufthavn, klar til weekendens oplevelser.

(mere…)

En dag i Brugge – UNESCO, chokolade og turister

17/12/2017By TineBelgien 2 Comments

Vi stod en kold formiddag og trippede på perronen i Bruxelles. Vi skulle med toget til Brugge og var spændt på, hvad der ventede os i den UNESCO fredede by. Flere og flere personer kom til stationen og snart var den fuld. Det blev hurtigt klart, at vi måtte komme på toget hurtigst muligt, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om at få to siddepladser.

(mere…)

En forlænget weekend i Gdansk, Polen

28/09/2017By TinePolen 4 Comments

Delvis sponsoreret indlæg

Vi landede sent i Gdańsk Lech Wałęsa Lufthavn og priste os lykkelige for, at vi kun rejste med håndbagage og derfor kunne gå direkte ud til en taxa og køre mod vores hostel, hvor vi lagde os til at sove med det samme mens vi glædede os til vores forlængede weekend i Gdansk!

(mere…)

Her skal du spise i Gdansk, Polen

14/09/2017By TinePolen 4 Comments

Delvis sponsoreret indhold

Inden jeg tog til Gdansk vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente af polsk mad, men jeg blev heldigvis positivt overrasket over maden i Polen! Og så var det endda billigt – bedre bliver det vist ikke. Så læs med og få anbefalinger til nogle af de gode steder, som vi spiste. God appetit.  (mere…)

En dag i Bodrum, Tyrkiet – den bedste endagstur fra Kos

21/07/2017By TineTyrkiet 2 Comments

Dette var en dag, som vi havde set frem til. En dag hvor vi skulle til Tyrkiet. Siden vi fandt ud af hvor tæt Tyrkiet lå på Kos havde vi besluttet os for at vi skulle bruge en dag i Bodrum og det måtte blive den bedste endagstur fra Kos. Tirsdag var markedsdag, så vi besluttede os for at det var der vi skulle besøge byen. Vi var dog blevet advaret mod at tage til Bodrum om tirsdagen af både guider, andre danskere og grækerne. Var det i grunden en dum ide?

(mere…)