Coasteering i Wales

15/10/2018By TineWales No Comments

adventure travel i Wales

På en parkeringsplads i Holyhead bliver vi mødt af Sam, som skal være vores guide på dagens coasteeringtur. “Det er den perfekte dag til coasteering! Solen skinner, vandet er nogenlunde roligt og vandet er hele 14-15 grader varmt” siger Sam med et kæmpe smil på læben.

(mere…)

10 gode grunde til at rejse til Wales

11/10/2018By TineWales 2 Comments

Hvis du har fulgt med på mine sociale medier fornylig, så ved du, hvor meget jeg elsker Wales! Inden jeg kom dertil, vidste jeg ærlig talt ikke meget om landet og jeg valgte ikke at undersøge noget på forhånd. Der blev ikke googlet billeder og jeg fulgte ikke nogen Instagramprofiler, da jeg ville overraskes og alligevel ikke havde nogen indflydelse på programmet, da jeg var inviteret på en pressetur dertil.

(mere…)

To dage i Bruxelles – tegneserier, chokolade og dinosaurer

19/12/2017By TineBelgien 8 Comments

Væggeuret ringede allerede kl 3.30 og mindede os om, at vi havde et tidligt fly ud af Billund. Vi gjorde os klar og kørte mod lufthavnen, regnen piskede ned fra oven og gjorde det svært at orientere sig, så vi måtte køre ekstra langsomt. Vi nåede lige at købe en kaffe og et rundstykke inden boarding. 20 minutter før tid landede vi i Bruxelles lufthavn, klar til weekendens oplevelser.

(mere…)

En dag i Brugge – UNESCO, chokolade og turister

17/12/2017By TineBelgien 2 Comments

Vi stod en kold formiddag og trippede på perronen i Bruxelles. Vi skulle med toget til Brugge og var spændt på, hvad der ventede os i den UNESCO fredede by. Flere og flere personer kom til stationen og snart var den fuld. Det blev hurtigt klart, at vi måtte komme på toget hurtigst muligt, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om at få to siddepladser.

(mere…)

En forlænget weekend i Gdansk, Polen

28/09/2017By TinePolen 4 Comments

Delvis sponsoreret indlæg

Vi landede sent i Gdańsk Lech Wałęsa Lufthavn og priste os lykkelige for, at vi kun rejste med håndbagage og derfor kunne gå direkte ud til en taxa og køre mod vores hostel, hvor vi lagde os til at sove med det samme mens vi glædede os til vores forlængede weekend i Gdansk!

(mere…)

Her skal du spise i Gdansk, Polen

14/09/2017By TinePolen 4 Comments

Delvis sponsoreret indhold

Inden jeg tog til Gdansk vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente af polsk mad, men jeg blev heldigvis positivt overrasket over maden i Polen! Og så var det endda billigt – bedre bliver det vist ikke. Så læs med og få anbefalinger til nogle af de gode steder, som vi spiste. God appetit.  (mere…)