Rejseforslaget er for dig der gerne vil have lidt hjælp til at rejse på egen hånd


At planlægge en rejse kan være uoverskueligt, for hvor skal man lige starte? Jeg hjælper dig her med at komme i gang med din planlægning!  Jeg forsøger at finde de billigste/bedste flybilletter til dig, anbefaler 3 hostels/hoteller til din første destination, selvfølgelig i et godt placeret område, laver en rejseplan for turen fra lufthavnen til din overnatning, så du kommer bedst muligt frem til dit overnatning og giver dig informationer om hvordan du skal forholde dig ift et visum. Alt dette til kun 179 kroner (uanset antallet af personer)!

Jeg har rejst på egen hånd over hele verden og har rejst i mere end 35 lande på seks kontinenter, så jeg ved hvordan det er at rejse til nye lande og jeg ved hvad man skal se efter når man vælger hotel og hostel.

Den viden vil jeg gerne bruge til at hjælpe dig med at få den bedste rejse. Jeg har siden 2015 stået bag denne blog og har hjulpet flere tusind danskere om at finde de bedste rejseoplevelser, har hjulpet dem med at besvare spørgsmål så som hvor de skal rejse hen og meget mere.

Så hvad venter du på? Kom bedst muligt fra start! Bestil din pakke ved at udfylde skemaet nedenfor. Så sender jeg en anmodning om betaling via mobilepay og kort tid efter har jeg et forslag til dig. OBS: A World of Backpacking er ikke et rejsebureau. Jeg sender blot et forslag, som du selv kan booke. Du køber altså ikke en rejse gennem bloggen og er derfor ikke dækket af rejsepakkeloven.Skriv helst byer, men er du fleksibel, så skriv gerne så præcist som muligt


Skriv evt i det sidste felt hvor mange dage du er flekibel med ift. afrejse og hjemrejse

 

Få hjælp til at planlægge din rejse
se verden på budget

OBS: A World of Backpacking er ikke et rejsebureau og "Rejsepakken" er ikke en pakkerejse. Det skal i stedet anses som værende et konsulentforslag, som hjælper dig, så du kan planlægge og booke din egen rejse. Du er derfor ikke dækket af rejsegarantifonden når du benytter denne service og A World of Backpacking kan ikke tage stå til ansvar for eventuelle forsinkelser og aflysninger. Du er dækket på samme måde, som hvis du selv havde planlagt din rejse. A World of Backpacking anbefaler selvfølgelig kun velrenommerede firmaer og hjemmesider, som bloggen selv benytter.