Ga hostel - Et godt og centralt hostel i Hanoi, Vietnam

Billedet er lånt af Ga hostel

Hanoi har rigtig mange hostels i alle mulige prisklasser. Første gang jeg var i Hanoi endte jeg bestemt ikke på et godt hostel, men anden gang var jeg mere heldig. Jeg endte på Ga hostel, som jeg virkelig kan anbefale, hvis du mangler et hostel i Hanoi.

Et godt hostel i Hanoi

Receptionen

Ga hostel

Ga hostel (reklamelink) ligger, som så mange andre hostels i en gamle bydel (old quarter), hvorfra man er i gåafstand fra mange attraktioner - water puppet show, sværdsøen m.m. Men den gamle bydel er også et spændende sted, hvor man hurtigt kan få nogle timer til at gå på en af de mange kaffebarer eller med at gå på opdagelse i de små gader. Der sker hele tiden noget i den gamle bydel og du kommer helt sikkert ikke til at kede dig!

Ga hostel ligger lidt væk fra hovedvejen, så du kan ikke høre larmen fra vejen fra hverken dit værelse eller fra receptionen.

Læs også: Room with a view - de hostels, som jeg har boet på, med de bedste udsigter

overnatning i Hanoi

Rengøringen er i gang med at gøre klar til nye gæster

Faciliteter:

Ga hostel har en del faciliteter, men noget af det vigtigste er nok at det er virkelig rent og lyst 🙂 Jeg var vild med at der var et køkken til fri afbenyttelse. Det finder man ikke mange steder i Asien og efter flere måneder uden køkken, så var det virkelig dejligt! Morgenmaden, som består af æg, toast, syltetøj, te og kaffe, er inkluderet. Du selv lave den, men så får du den også som du vil have den 🙂

På værelset var der tilknyttet vask og bruser (med varmt vand!), så man ikke skal dele med hele hostellet og bor du på første sal (værelse 200), så er toilettet lige udenfor døren. Derudover er der også en hårtørrer på værelset og skabe til dine værdigenstande. Sengene var store og hver plads har egen lampe, strøm og en lille hylde.

Der er gratis wifi på hele hostellet samt to computere og tv til fri afbenyttelse. Hostellet tilbyder ligeledes bagageopbevaring, så du ikke skal tænke på dine ting, hvis du skal med en sen flyver eller med en natbus videre. Jeg tror dog kun at de har kortvarig bagageopbevaring, men er ikke helt sikker..

Læs også: Min guide til Hanoi

Ga hostel
Spot et hostel

Hvorfor vælge Ga hostel?

Men de faciliteter kan jeg da finde på mange hostels, tænker du måske? Ja, det kan du også og jeg er sikker på at der også er mange andre gode hostels i Hanoi, men dem har jeg bare ikke boet på 😉 Da jeg ankom på Ga hostel meget sent om aftenen blev jeg og min veninde budt velkommen med store smil. De havde ud fra vores reservationer allerede styr på hvad vi hed, de skulle bare lige finde ud af hvem der hed hvad 😉

Man følte virkelig, at de var interesseret i at lære en at kende og de spurgte flere gange ind til hvad man havde lavet i løbet af dagen og lyttede interesseret med når man fortalte. De var ufattelige hjælpsomme når man havde spørgsmål og prøvede aldrig at sælge os nogle ture, selvom de havde ture.

old quater

Vejen ind til hostellet kan være lidt skummel, men de lokale der er flinke 🙂

Ga hostel er på ingen måde super fancy. Det er dog relativ nyt, rent, med gode faciliteter, har en god placering i byen og er generelt bare et godt hostel 🙂 Men husk dog på at et hostel ikke er helt samme standard som et hotel 😉 Husk dog at notere adressen ellers er det let at overse i byen!

Adresse: 50 Hang Bac Street, Hoan Kiem

Kontakt: gahostel.vn@gmail.com

Pris: 7 dollar for en seng i en sovesal

Indeholder reklame-/affiliate links, det betyder at jeg tjener lidt hvis du bruger mit link, men det koster ikke dig ekstra. Jeg håber at du vil støtte bloggen ved at bruge mit link, på forhånd tak! 🙂 

Tine

View posts by Tine
Siden jeg var barn har jeg drømt om at tage ud og rejse. I år 2011 tog jeg for første gang afsted på en længere rejse. Det endte med at blive seks måneders solorejse og siden har jeg blot forsat med at rejse. Jeg elsker kultur, at se steder som jeg ikke har set før og mødet med de lokale. Jeg rejser sjældent med en guidebog eller kort, da jeg er ret god til at finde vej og elsker at gå på opdagelse. Til gengæld er også jeg utrolig god til at miste mine ting og burde snart indberegne erstatning for mistede ting i mine budgetter.... Tak fordi du læser med!

6 Comments

  1. Tillykke med din debut som anmelder. Spændende og god anmeldelse især for mig som aldrig har boet på et hostels og sikkert aldrig kommer til det ;.-) Men det er altid interessant at få nye vinkler på oplevelser og med din flotte anmeldelse kan jeg jo få et indblik i en verden som jeg slet ikke kender. Tak for det:-)
    /Annette

    1. Tak Annette! Det er altid lidt specielt når man kaster sig selv ud på ukendt grund, men jeg er glad for at du kunne lide det også selvom du aldrig kommer til at bo på hostel 😉 Så må vi håbe, at dem som rent faktisk kommer til at bo på hostel kommer til at bruge det 🙂 Det var så lidt! Jeg er glad for at du kunne lide det 🙂

  2. Godt tip! Jeg synes at det er lidt svært at finde ud af om stederne er gode når man booker, så det bliver vist til Ga hostel når jeg skal til Hanoi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>