Det kan være lidt en jungle at finde et godt hotel til billige penge i Bangkok, som samtidigt også ligger centralt. Da jeg rejste med min mor i Thailand, så boede vi på iCheck Inn Silom (reklamelink) og det er et hotel, som jeg stærkt kan anbefale og gerne vil bo på igen.

_MG_0414
Hotellets facade

 

Hotellet:

Hotellet ligger rigtig godt placeret. Det ligger lige ved den populære Silom Road, hvor der altid sker et eller andet. Her ligger store shopping centre, banker, restauranter og gadekøkkener. Hotellet ligger tæt på det hinduistiske tempel Siri Maha Mariamman.

Derudover ligger det kun 700 meter fra den nærmeste skytrain station og 1 km fra den nærmeste færge, så det er let at komme fra hotellet til Bangkoks attraktioner og andre områder i byen. Hotellet er placeret i en lille gyde fra hovedvejen, så du undgår larm på værelset.

Du skal i gennem her for at finde hotellet

Faciliteter:

Vi boede på et Superior Room, hvilket var rigtig godt! Sengen var rigtig stor og på værelset er der både tv, bord, stole, en sofa, et skab og et køleskab. Alle værelser er ensuite, hvilket betyder at man har eget badeværelse. Bruseren er dog kold, men var ikke noget problem i varme Bangkok og vasken var på værelset og ikke ude på badeværelset.

Der er gratis wifi på hele hotellet og hver dag får man to gratis flasker vand (det er vandflasken af glas) pr værelse. Det er ligeledes muligt at lave te, kaffe og kakao nede ved receptionen. Hotellet tilbyder bagageopbevaring, hvis du har et sent fly eller lignende.

Sjove skilte på hotellet i Bangkok

Hotellet var generelt ret lyst og meget rent. Jeg har tidligere gjort rent på et hospitalshotel og kunne ikke sætte en finger på rengøringen. Personalet var rigtig gode til at hjælpe med alt fra anbefalinger af street food steder til vejledning om videre rejse og deres engelske er noget af det bedste jeg har oplevet i Bangkok.

Alt i alt, så er iCheck Inn et godt bud på et godt budget hotel i Bangkok. Det er faktisk det bedste sted jeg har boet i Bangkok og jeg har endda boet på både hostels og et 4 stjernet hotel i byen.

Tip: Prøv at logge ind på hotels.com når du booker. Det gjorde vi og vi endte med en yderligere besparelse.

Adresse: 3-7 Soi Silom 28, Silom Road, Bangkok 10500, Thailand

Kontakt: info@icheckinn.com

Pris: Omkring 240 kroner pr nat

Note: Prisen varierer hele tiden alt efter valutakurs og rejsetidspunkt. Vi gav fx kun 161 kr/nat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *