Så er det i morgen, at jeg rejser mod Australien. Jeg glæder mig helt vildt, men er også lidt nervøs. Jeg har jo aldrig prøvet at bo i et andet land før og nu flytter jeg til et land på den anden side af jorden. Det er lidt vildt og jeg tror faktisk endnu ikke at det er gået op for mig.

Jeg tror faktisk ikke, at det kommer til at gå op for mig før jeg sætter mine ben i Townsville. Sådan havde jeg det faktisk også på min første tur, der gik det først op for mig da jeg stod og kiggede på Patronas Towers i Kuala Lumpur – de var lidt symbolet på en mangeårig drøm, som gik i opfyldelse. Jeg har også i mange år drømt om at bo i udlandet og meget gerne Australien. Den drøm går nu i opfyldelse!

 Se Sydney med en lokal

Jeg har ikke tidligere rejst på den australske østkyst udover Sydney, men har “kun” rejst gennem den australske outback. Så jeg glæder mig til at se smukke strande, snorkle og dykke på Great Barrier Reef, trekke i regnskoven og bo i en tropisk by.

Men jeg er samtidig lidt spændt på at skulle dele hus med seks andre. Jeg er spændt på at skulle få en hverdag til at fungere i et andet samfund. Jeg er spændt på at skulle “starte” forfra på et ny universitet. Generelt er jeg bare spændt og en smule nervøs…men mon ikke, at det hele kommer til at gå?

 Bondi beach

Jeg glæder mig til det hele (også min ferie i Taipei og Sydney først) og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser og tanker med jer. Jeg håber, at kunne inspirere dig til at tage på study abroad i Australien! Eller giver dig lyst til at tage til Australien, hvis du ikke lige er studerende 😉 Jeg har dog stadig en masse historier og tips til Asien, så engang i mellem vil jeg også skrive lidt derfra 🙂 Jeg håber, at I vil læse med og så glæder jeg mig ellers til at læse jeres kommentarer!

Men nok om mig! Hvor går din næste rejse hen? Uanset hvor du skal hen, så håber jeg at du får en fantastisk rejse! 🙂

Mere fra fantastiske Australien

12 Comments

  • Mange tak, jeg er sikker på at det bliver vildt spændende! Men det bliver også mærkeligt at skulle starte et nyt liv op på den anden side af jorden. Men jeg glæder mig 🙂 også til at skulle dele det hele med jer og andre der nu læser med 🙂

  • Det er jeg også sikker på at det gør! 🙂 Mange tak! Jeg glæder mig også til at dele det med jer 🙂

 • Det skal nok blive spændende. Tænk at kunne bo et halvt år i Australien, det store smukke land. Håber du får tid til en masse dejlige oplevelser ved siden af studiet.

 • Hej Tine
  Jeg ønsker dig et fantastisk ophold i Australien. At rejse er vildt, men at bo og slå sig ned er helt anderledes og en enestående mulighed.
  Jeg har selv boet 2 år i Frankrig og det jeg lærte her om mig selv og livet følger med mig altid. Det er svært sådan at sætte ord på, men du vil vide det når vi ses på dansk jord igen.
  Vi nyder vores familietur i Thailand 🇨🇷
  De kærligste hilsner
  Bettina 😍

  • Tusind tak Bettina! Det tror jeg også at det bliver. Jeg er spændt på hvad jeg får mig med i bagagen når jeg skal hjem 🙂 Jeg vidste ikke at du havde boet i Frankrig, det må også have været spændende!
   Det lyder godt! Det er også et dejligt land. Jeg håber snart at I får den manglende kuffert! 🙂

 • God tur, og lykke til med oppholdet i Australia! Jeg regner med at du kommer til å få noen fantastiske opplevelser, og gleder meg til å lese om hva du opplever 🙂

  Min neste reise blir faktisk to uker i nordlige Danmark i august 🙂 Der har jeg jo vært maaaaaaange ganger før, men mon tro om jeg ikke likevel kan finne noen nye steder å utforske?

  • Tusind tak! Det tror jeg også 😊 Jeg vil glæde mig til at dele det med jer:-)
   Danmark lyder da bestemt heller ikke dårligt, selvom du har været her en del gange! Jeg krydser fingre for godt vejr 🙂 nyd det!

 • Rigtig god rejse, Tine. Jeg håber at du får det godt og får masser af oplevelser ……..
  Men også at du lærer noget, får en god studietid og synes det er spændende at læse i udlandet.

  Så god læselyst, held og lykke med at bo i det nye land.

  /Annette

  • Tusind tak, Annette. Jeg er sikker på at jeg får en masse spændende oplevelser, men også kommer til at lære en helt masse nye ting på studiet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *