London mangler bestemt ikke markeder! Byen har så mange markeder, at det kan være svært at vælge ud hvilke du skal besøge. Så for at gøre det hele meget lettere for dig, så har jeg valgt mine yndlingsmarkeder ud, så du kan besøge de bedste markeder i London.

Borough Market

Musikere ved Borough Market

Borough Market

Borough Market er nok mit favoritmarked i London! Her er alt for madelskeren: Masser af frugt, grønt, kager, oste, frokostretter fra eksotiske egne og hvad du ellers kan komme i tanke om i forbindelse med mad, Borough Market har det hele. Bliv ikke overrasket, hvis der ikke også er bands og sangere som optræder. Markedet er velbesøgt af Londons helt store kokke, så som Jamie Oliver, så du er garanteret kvalitet for pengene! Men kom gerne tidligt, da det er populært blandt lokale og turister.

Åbent:
Mandag til Torsdag 10-17, fredag 10-18 og lørdag 8-17

Adresse
8 Southwark Street

Nærmeste station: London Bridge Station

Camden Lock Market

Camden er virkelig noget anderledes. Her kan du finde tøj, mad og accessories og gerne i lidt alternativ stil, men det er bestemt et besøg værd. Her er gode muligheder for at finde gode genbrugsfund, kunst og hjemmelavet produkter. Selvom du ikke lige falder for en vare, så keder man sig i hvert fald ikke!

Åbent
Alle dage 10-18

Adresse
Camden High Street, London

Nærmeste station: Camden Tube Station

Greenwich Market

Greenwich Market

Greenwich market er endnu et marked, som tilbyder mange forskellige ting fra mad til kunst. Atmosfæren er afslappet med musik af det lokale universitet, Trinity College of Music. Her kører alle på et gear lavere end normalt. Skal du alligevel besøge Greenwich mean time, så anbefaler jeg på det stærkeste at du også besøger Greenwich Market om ikke andet for at smage på noget af det gode mad.

Åben
Tirsdag til søndag 10-17.30

Adresse
High Road, 5b Greenwich Market, London SE10 9HZ

Nottinghill Market
Portobello Road market

Portobello Road market

Portobello Road Market blev udødliggjort i filmen Notting Hill og det er lige så hyggeligt, som på filmen! Her kan du finde mange fine genbrugsting fra anden verdenskrig, mad, tøj og antikviteter. Selvfølgelig har markedet også en del grimme ting, som du sikkert ikke aner hvad du skal bruge til. Om lørdagen er markedet særlig besøgt og de mange mennesker kan blive lidt for meget, så kan anbefale at du vælger en anden dag eller skynder dig væk fra Southern Portobello Road!

Åben
Mandag til onsdag 9-18
Torsdag 9-13
Fredag og lørdag 9-19

Adresse
Southern Portobello Road til Golborne Road, Notting Hill, London

Real Food Market at Kings Cross

Real Food Market at Kings Cross

I tilfælde af at du ikke skulle have opdaget det, så er jeg ret glad for mad 😉 Real Food Market at Kings Cross er et af de bedste madmarkeder i London, hvis du spørger mig. Her kan du finde forkost eller aftensmad fra alverdens eksotiske egne! Hvad kan jeg sige mere? Det smager fantastisk, så kom afsted!

Åben
Onsdag til fredag 12-19

Adresse
Kings Cross Square, Euston Road, London N1 9AP

 

Flere indlæg om dejlige England og Europa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *