Så kom næste flybillet i hus. Jeg har virkelig længe gået og tænkt frem og tilbage om næste rejse. Hvor skulle den gå hen (det er virkelig svært, når mulighederne er mange)? Hvor lang tid skal jeg være væk? Hvad skal jeg have ud af den? Osv, men nu har jeg endelig besluttet mig!

Rejseblog: 9 timer i Hong Kong - få det meste ud af en lang transit

Kina

Min næste rejse starter i Beijing, hvorfra jeg skal rejse ned gennem landet for så at slutte i Hong Kong. Kina har stået på min liste i maaange år og nu skal det endelig være. Jeg glæder mig til at udforske Kinas mange smukke nationalparker, muren og kulturattraktionerne i Beijing, så er jeg spændt på at se mere af Hong Kong end jeg allerede har! Jeg er dog spændt på hvordan Kina er for solorejsende, da jeg har hørt delte meninger om den del….og så er jeg spændt på at se, hvor meget jeg kommer til at fortyde, at jeg rejser til Kina i sommerens hede 😛

Sri Lanka

Fra Hong Kong flyver jeg videre til Sri Lanka, hvor jeg skal rejse rundt med min mor. Vi skal mødes med nogle af mine lokale venner, besøge teplantager, vandre i bjergene og forhåbentlig se blåhvaler, leoparder og elefanter! Jeg er spændt på landet, som jeg kun har hørt godt om!

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Efter Sri Lanka flyver jeg videre til Kuala Lumpur, hvor jeg har været før. Hvad der sker herefter ved jeg faktisk ikke…Byen er et godt springbræt til andre destinationer som Filippinerne, Indonesien, Nepal, Australien og mange andre spændende destinationer. Jeg håber på at kunne få noget frivilligt arbejde indenfor biologi eller tage en divemaster eller noget lignende, men nu må vi se hvad der sker. Jeg har indtil videre ikke en hjemrejsebillet, så er spændt på at se hvad der kommer til at ske!

Er der nogen af jer, som har tips til nogle af stederne, så skal I være mere end velkommen til at sende dem i min retning! De vil blive modtaget med en masse kærlighed 😉

6 Comments

  • Superspennende reiseplaner! I Kina har jeg kun besøkt Beijing, Xi’an og den kinesiske mur (har visst ikke skrevet ferdig om den turen). Der tror jeg i hvert fall at jeg fint kunne reist alene. Sri Lanka har jeg ikke besøkt, men det er mange andre norske reisebloggere som har skrevet om landet i løpet av de siste par årene.

    • Jeg er også mega spændt på turen! 😀 Uh, jeg må ind og læse! Ja, jeg har godt været inde og læse lidt 🙂

    • Hong Kong er også en fed by. Jeg glæder mig til at udforske lidt mere af det ukendte Hong Kong. Jeg er også spændt på at opleve Sri Lanka, som jeg har hørt så meget godt om 😊 tak, jeg vil glæde mig til at skrive om mine oplevelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *