Find billige Broadway billetter

18/04/2017By TineNYC, USA No Comments

Jeg har altid gerne ville se et Broadway show. Jeg har altid elsket teateret, det er bare noget andet end TV og film! Men Broadway shows kan være dyre, så her er nogle tips til at få billige billetter. Det er dog ikke alle shows der kan fåes billigere.

(mere…)

Visum til lande i Nord- og Mellemamerika

18/04/2016By TineCuba, Mellemamerika, Nordamerika, USA, Visum 2 Comments

Alt det der med visum kan være lidt svært, at overskue, specielt hvis man rejser til flere lande på samme tur! Jeg har efterhånden rejst i mange lande. Så jeg har prøvet at søge visum og det er faktisk ikke så svært. Jeg har her samlet en oversigt med alt du behøver at vide om at søge visum til lande i Nord- og Mellemamerika, for at hjælpe dig til at få en lettere rejse. Jeg vil prøve, at holde listen opdateret løbende, men for nyeste information, så læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

(mere…)

Enorme New York City i billeder

03/08/2015By TineNYC 4 Comments

NYC er en kæmpe by og det er helt muligt, at nå at se det hele på bare et par uger. Det er en legeplads for artister, fotografter, filmskabere og et sted, hvor kommende skuespiller og modeller kan blive opdaget. Ja, det er en by som er kæmpe og fuld af talent! Der forgår altid et eller andet og du vil bestemt ikke komme til at kede dig! Så tag med på en rejse til USA lige her og se evt. min video fra byen her

(mere…)

Havana in pictures

23/04/2015By TineCuba, Mellemamerika No Comments

There is just something special about Cuba and Havana. Walking down the streets you immediately feel the former glory of this city. You will be greeted by the friendly locals and beautiful music will fill your ears. Yes, Havana is a wonderful city and is worth a visit. Go now, before they open up this country even more. I hope I will be able to experience the country again with my DSLR (because my old one was stolen just before I went to Cuba)

(mere…)

Rejsevideo: New York City – gadekunstnernes by!

14/03/2015By TineNYC, Video No Comments

Jeg elsker at se rejsevideoer! New York City har også bare så mange muligheder for at få optaget en masse små klip! Det er fantastisk. Jeg har prøvet at indfange stemningen og de mange gadekunstnere, som man kan finde i New York City. Så forhåbentlig vil denne video give dig lyst til et backpacker-eventyr i New York City! Byen har virkelig meget at byde på og jeg kan i særdeleshed anbefale, at du ser et show på broadway og besøger 9/11 memorial!

Det er i hvert fald en fantastisk by, som jeg vil anbefale alle at besøge mindst en gang i deres liv! Har du fået lyst til at se endnu flere videoer, så kan du se en fra Oceanien og Sydøstasien. Rigtig god fornøjelse!

Flere videoer fra hele verden