Hvilket kamera skal du vælge til rejsen?

15/03/2017By TineRejsefotografi 8 Comments

Alle links til kameraerne er reklamelinks

Et kamera er et af de mest vigtige ting du kan have med på din rejse! Vi dokumenterer mange minder gennem vores billeder, derfor er det vigtigt at vælge det rigtige rejsekamera til dine behov for ellers vil du højest sandsynlig ikke få det brugt. Her gennemgår jeg de forskellige muligheder og kommer med foreslag til dit valg af kamera, så du får det bedste til dine behov! Rigtig god rejse!

Læs mere

Tips til at tage bedre portrætbilleder

07/05/2016By TineRejsefotografi 8 Comments

Faces of the World - Cambodja

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har en stor forkærlighed for portrætbilleder, jeg har jo ligesom en helt serie af blogindlæg kun med portrætbilleder! Vi tager alle portrætbilleder når vi rejser hvad end om det er af lokale eller ens rejsemakker(e), så her er mine tips til at gøre dine portrætbilleder bedre! Først vil jeg dog anbefale, at du lærer dit kameras indstillinger at kende først og dernæst nogle generelle råd.

(mere…)

Tips til at tage bedre landskabsbilleder

11/02/2016By TineRejsefotografi 4 Comments

Professionelle landskabsbilleder er utrolig smukke og er oftest nogle af de billeder, som giver mig allermest lyst til at rejse et andet sted hen! Men landskabsbilleder kan også hurtigt blive kedelige, hvis man ikke tager dem “rigtigt”, så jeg har samlet nogle tips til at tage bedre landskabsbilleder. Jeg håber, at de vil være med til at løfte dine landskabsbilleder til helt nye højder. Først vil jeg dog anbefale, at du lærer dit kameras indstillinger at kende først og dernæst nogle generelle råd.

(mere…)

10 tips til at tage bedre rejsebilleder

17/07/2015By TineRejsefotografi 6 Comments

Jeg har fået mange komplimenter for mine billeder og har endda solgt flere af dem. Så jeg har her samlet nogle af mine bedste tips til at få bedre rejse-/feriebilleder. Det er ikke en teknisk guide, men mere en guide med generelle råd, som er værd at overveje når du rejser. Guiden kan bruges af alle – uanset kameratype. Hvis du vil tage endnu bedre billeder, så overvej at smutte forbi siden her og lær at kende de basale kameraindstillinger at kende. God fornøjelse.

(mere…)

Lær at bruge de basale kameraindstillinger

18/03/2015By TineRejsefotografi 2 Comments

Vi vil alle sammen have de gode rejsebilleder ikke? Jo bedre du kender dit kamera og dine kameraindstillinger jo bedre billeder vil du også kunne tage. Denne guide tager dig i gennem dine kameraindstillinger, så du bedre kan styre dit kamera og få de billeder, som du gerne vil have! Ejer du ikke et spejlreflekskamera eller et hybridkamera, så er det ikke sikkert, at du ville kunne styre alle disse kameraindstillinger, men flere af dem burde du kunne styre 🙂

(mere…)