Sydøstasientur 2015

For et par måneder siden skrev jeg om dette års rejseplaner. Min store tur i år starter i næste måned og slutter engang i januar – Jeg kan ikke vente! Det har været en kamp og har taget lang tid før jeg kunne få lov til at tage en pause fra uni, men det har været det hele værd! Mit smil bliver bare større og større hver gang jeg tænker på det 🙂 Jeg venter stadig på nogle ting, som lige skal falde på plads, men det gør de forhåbentligt indenfor de næste par uger. Det er nu tid til at afsløre planerne for min Sydøstasien tur 2015!

1. Stop: Myanmar

Bagan_2083b5

Source: Stefan Munder

Jeg har drømt om at besøge Myanmar eller Burma, som det også kaldes, siden jeg mødte en som havde været der da de først begyndte at åbne op for turister i 2011. Før det havde jeg aldrig tænkt på at rejse til Burma, men efter at have drømt om Burma i fire år, så kommer jeg endelig til at besøge det! 🙂 Jeg ville gerne have besøgt det noget før, men en tur til Australien (som egentlig blev forkortet), en tur til NYC og en tur til New Zealand kom lidt i vejen…Jeg starter min tre måneders tur med min mor og vi starter nok i Burma, hvor vi besøger hovedturistruten: Yangon, Inle Lake, Bagan og Mandalay. Jeg glæder mig virkelig meget til at opleve ruinerne i Bagan, Shwedagon Paragoden i Yangon, den fantastiske Inle sø og de smukke lokale! Jeg ved ikke hvor meget internet vi vil have i Burma eller om det overhovedet er godt, så jeg kommer nok ikke til at skrive så meget fra Burma, men mon ikke at der kommer et indlæg når vi har forladt landet? 😉

2. Stop: Thailand

040411-IMG_2098

Min mor har altid drømt om, at besøge Thailand. Så selvfølgelig skal vi også til Thailand når vi er på de kanter! Jeg eeeelsker Bangkok og glæder mig virkelig til at genbesøge denne vilde by og vise den til min mor og jer selvfølgelig 😉 Jeg frygter dog, at jeg bliver lidt skuffet over byen. At mine minder fra dette sted ophøjer den lidt og det så ikke bliver lige så fedt som sidste gang….Derefter tager vi til en af de smukke strande i Thailand for at slappe af, snorkle, dykke og bare nyde livet. Men bare rolig, vi kommer ikke til at ligge på stranden hele dagen, det ville også kede os alt for meget! Vi kommer til at udforske området hvor vi nu bor og måske lidt mere. Vi ved bare ikke hvor vi skal tage hen. Jeg har tidligere været på Phi Phi og Koh Samui og jeg hadede det! Phi Phi var et helvede, en party ø uden lige – der kan man snakke om et paradis er der blevet ødelagt og på Koh Samui var der bare alt for mange gamle, halvtykke mænd der skulle ned og have sig en lille thai eller par på romantisk ferie….Forhåbentligt, finder vi ud af noget i næste uge..

3. Stop: ?

Når min mor tager hjem igen, så har jeg lidt mere end to måneder alene. Jeg glæder mig virkelig til at rejse alene igen!! I år 2011 rejste jeg alene i seks måneder og siden da har jeg ikke rejst alene i mere end en uge, så jeg glæder mig virkelig til at rejse alene i længere tid igen! Det er bare noget helt specielt at rejse alene! Denne gang, så må jeg ikke planlægge noget på forhånd, fordi det er altid de ting, jeg ikke planlægger som jeg husker bedst. Og så vil jeg gerne have muligheden for, at rejse med nogle af de seje mennesker jeg møder på min vej og jeg har altid lidt svært ved bare at droppe mine planer når jeg nu har planlagt alle mulige fede ting 😉 Åh, hvor jeg glæder mig til denne Sydøstasien tur!

Har du nogle rejseplaner i år?

10 Comments

 • Det ser da helt fantastisk ud, Tine. Glæder mig til at følge din rejse rundt i Asien det bliver super spændende 🙂
  Jeg tror og håber ikke at Bangkok ville skuffe dig. Jeg har besøgt den by mange gange og er aldrig blevet skuffet. Den er så vild og jeg mener at den puls som findes i byen, stadig bliver ved med at være der.

  • Ja ik? Jeg glæder mig godt nok også helt vildt!! Jeg glæder mig til at fortælle om alle mine oplevelser 😊 Åh, jeg håber at du har ret! Bangkok er sådan en fed by, men var i Sydney for anden gang sidste år og der syntes jeg egentlig ikke at operahuset ikke var nær så fantastisk, som den første gang jeg var der og jeg frygter at det bliver lidt det samme i Bangkok. ..men jeg håber virkelig at den er lige så fantastisk som jeg husker den 😊

 • Hold nu op, hvor har jeg været absent-minded henover sommeren! Er super glad for at jeg lige fangede den her opdatering – det er da fantastiske nyheder, din heldige asen 😀 Jeg synes, at det er så super fedt, at du rejser og deler oplevelser med din mor! Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med og til at få fornyet inspiration til den dag, at jeg selv kan drage mod de varmere lande.

  Og rigtig god idé med ikke at planlægge for meget. Håber du møder en masse søde mennesker, som du kan kreere og dele en masse minder med! KH Sheena

  • Haha, jeg var godt nok også meget væk hen over sommeren Sheena. Det er dejligt at have dig tilbage 😉 Det er så fantastisk! Jeg glæder mig helt vildt! 😀 Det er jeg også glad for at jeg kan, det er altid rart at dele sine oplevelser med dem man holder af også selvom det er mega fedt at rejse alene 🙂 Du skal være velkommen til at joine 😉 Tak søde Sheena!

 • Vi glæder os til at følge med og se hvor turen ender, specielt når du rejser på egen hånd de sidste måneder 😀 Du bør kraftigt overveje den nordlige del af Vietnam, som vi har været inde på før 😉 Det er en super fed region og har fantastisk natur!

  Vi er så misundelige over, at det ikke er os der skal ud og rejse videre lige nu 😀 Rigtig god tur, Tine!

  • Det er som om at mit svar til jer er forsvundet lidt igen, men jeg skrev: Jeg glæder mig til at fortælle om mine oplevelser 🙂 Vietnam og Laos står også virkelig højt på listen! Og jeg vil klart bruge jeres råd hvis jeg kommer dertil – tak for dem 🙂 Det ser så fantastisk ud, men nu må vi se hvor jeg ender 🙂 Haha, det kender jeg godt! Var så misundelig på jer da I var væk 😉 Sådan er det vel at være rejsende, man er misundelig på alle andre der er afsted når man ikke selv er 😉 Mange tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *