Townsville 150 år

Den 15 februar 2016 fyldte Townsville 150 år. En begivenhed, som er blevet markeret med officielle arrangementer de seneste par måneder, men for et par uger siden blev det markeret med et stort event for offentligheden. Et event, som jeg selvfølgelig deltog i!

Jeg ankom hen på eftermiddagen, købte lidt at spise og satte mig på stranden med mine venner. Det ene fly efter det andet fløj henover himlen. De fløj lavere end jeg nogensinde har set! Der var masser af muligheder for billeder. De fleste fly var militærfly fra Townsville’s flybase.

F16 fly Townsville

akrobatfly i Townsville

Vi så kæmpe hercules fly helt tæt på. En F16 var lige ved at sprænge vores trommehinder (overdrivelsen fremmer forståelsen), da han tordnende strøg op i luften. Akrobat fly lavede hæsblæsende stunts, som gentagende gange fik os til at frygte, at de ville flyve ind i hinanden. Det var ganske underholdende.

Læs også: Hvordan er det så at flytte til Australien?

venner ved the strand, Townsville  Townsville 150 år

 

Da flyene atter forsvandt fra himlen besluttede vi os for at gå rundt blandt boderne. Her fik vi oplevet et lokalt band spille en masse kendte sangene, som særligt fik børnene på dansegulvet, mens de voksne nød det med lidt mindre bevægelse 😉

the strand Townsville

Blandt boderne mødte vi en række militærmænd i uniformer fra de sidste 150 år inklusiv en, som lignede skurken fra Jumanji fuldstændigt! Efter en utrolig lang kø for at komme på toilettet var det ved at være tid til fyrværkeri. Enhver stor begivenhed ville jo ikke være fuldendt uden fyrværkeri. Vi kravlede ud på nogle store sten mellem de forskellige sektioner på the strand. Derfra havde vi første parket til aftenen fyrværkeri show.

Læs også: Hvordan er det så at bo i Australien?

Gennem hele showet kunne man høre folks begejstrede gisp og udråb. Vi blev flere gange snydt til at tro at showet var slut, men så begyndte en ny og endnu vildere del af showet! Dernæst gik turen til Seaview hotel, hvor vi delte et par øl og lidt mad. En bedre afslutning på en helt i gennem dejlig dag kunne vi ikke have fået 🙂

Har du været heldig at opleve jubilæums rundt omkring i verden?

Tine

View posts by Tine

Siden jeg var barn har jeg drømt om at tage ud og rejse. I år 2011 tog jeg for første gang afsted på en længere rejse. Det endte med at blive seks måneders solorejse og siden har jeg blot forsat med at rejse. Jeg elsker kultur, at se steder som jeg ikke har set før og mødet med de lokale. Jeg rejser sjældent med en guidebog eller kort, da jeg er ret god til at finde vej og elsker at gå på opdagelse. Til gengæld er også jeg utrolig god til at miste mine ting og burde snart indberegne erstatning for mistede ting i mine budgetter….

Tak fordi du læser med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>